Cautare

58057 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (8.19 secunde)
Veste cumplita pentru Becali inainte de sarbatori Gigi Becali a primit o veste trista in prag de sarbatori. ... Latifundiarul a ratat sansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Alba, pentru a obtine permisiunea de a merge acasa de Craciun.
Liberalii si conservatorii au lansat un atac dur la adresa presedintelui Traian Basescu, criticand fara menajamente intalnirea de la restaurantul Golden Blitz, dintre seful statului si Gigi Becali.
Presedintele PSD Mircea Geoana a insinuat, vineri, la Sibiu, ca arestarea patronului Stelei Gigi Becali a fost dictata politic, in dorinta de a deturna atentia de la "lucrurile importante" ale tarii.
Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea si Jean Padureanu sunt in continuare in perioada de carantina la Penitenciarul Poarta Alba. Gigi Netoiu este in continuare in carantina la Penitenciarul din Craiova.
Gigi Becali (64 de ani), a anuntat ca Razvan Oaida (24 de ani) nu mai face parte din planurile echipe, in urma evolutiei modeste din partea cu Universitatea Craiova, din weekend, incheiata la egalitate, scor 1-1.
Presedintele PNG, Gigi Becali, presedinte CA al FC Steaua, a anuntat ieri ca va candida la alegerile pentru europarlamentari. Patronul Stelei a precizat ca va renunta insa la aceasta functie daca va fi ales pentru a candida la alegerile parlamentare romanesti.
Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, a anuntat ca il sustine, inclusiv financiar, pe candidatul PNTCD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu. "Consider ca Aurelian Pavelescu este cel mai demn si cel mai bun pentru Primaria Capitalei.
Tariceanu a apreciat ca "menirea" sefului statului nu este de a introduce temeri la nivelul populatiei si a aratat ca presedintele actioneaza "pentru a-si apara scaunul si nu in interesul cetateanului".
Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu (foto), liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, dar si Gigi Becali ar obtine mandate de europarlamentar, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 26 martie- 5 aprilie.
"Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine? ... Pe 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Cu alte cuvinte, PRM-istii, adica aceiasi oameni care au criticat aproape patru ani tot ce au putut la PSD-isti pentru ca apoi sa se alieze cu ei ca sa isi pastreze posturile de prin Consiliul Judetean si Primarie, se angajeaza sa faca in doua zile ce nu s-a facut in 15 ani in Romania si ceea ce italienii nu au reusit sa realizeze nici in citeva decenii.
Barometrul de opinie a fost realizat de IMAS in perioada 8-15 august, in 108 localitati din tara si are o marja de eroare de plus-minus 2,8%.
Noi imagini de la petrecerea lui Gigi Becali! Si-a botezat cea de-a doua nepotica pe care i-a daruit-o fiica cea mare, Teodora. ... Imaginile aparute in mediul online il surprind pe Becali pregatit cu un teanc de bancnote din care a impartit cu generozitate.
Jucatorul favorit al lui Gigi Becali, Octavian Popescu, a marcat superb de la 30 de metri la ultima ocazie a partidei cu ilfovenii. ... Sunt fericit, e o ambitie in plus (n.r.
George Becali, le-a urat succes in alegeri colegilor de partid din teritoriu, dar a tinut sa le spuna ca nu le va da bani pentru campaniile electorale.
Exemplul cel mai bun in acest sens il reprezinta nebunia aparuta in jurul unui presupus barter incheiat intre Gigi Becali, "liderul maxim" al PNG, si un post tv.
Din el au cazut "picaturile" Dica si Goian, cele doua lacrimi varsate de Gigi Becali dupa surprinzatorul esec de la Iasi.
Eurodeputatul George Becali l-a indemnat, marti, in plenul PE, pe presedintele CE, Jose Manuel Barroso, sa se roage la Dumnezeu sa-i dea "ce i-a dat lui Solomon - intelepciune" pentru a conduce Europa si l-a asigurat ca il va vota pentru un nou mandat in fruntea Executivului european.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare.
Cu aceasta ocazie, agentiile de presa anunta ca Libraria Integral plateste cititorii ca sa ia o carte! Este o librarie micuta, dar generoasa. ... Zilnic, cei care trec pragul librarie primesc cadou 1 leu pentru fiecare carte aleasa, care de asemenea nu costa nimic! - Editura Integral lanseaza o initiativa senzationala:
google-analytics.com